Adzuki fazole BIO

Adzuki jako pomocník při péči o vaše ledviny

Adzuki si nespletete. Maličké hnědočervené fazolky neodmyslitelně patří do japonské kuchyně i medicíny. Tvrdí se o nich, že posilují naše ledviny pomáhají při detoxikaci a očistných kúrách. Chutnají lehce nasládle, jsou výborně stravitelné a skvěle se hodí do polévek, pomazánek, kaší, nákypů, prejtů a salátů.

Složení: 100 % adzuki bio

Skladování: Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70%

Položka byla vyprodána…
98 Kč / kg
Kategorie: Luštěniny
Země původu: Čína
Trvanlivost: 31.10.2020
Položka byla vyprodána…
Photo 09 03 2017, 14 44 27
BIO

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie: 1295 kJ / 310 kcal
Tuky: 0,6 g
z toho nasycené nemastné kyseliny: 0,17 g
Sacharidy: 63,4 g
z toho cukry: <0,1 g
Vláknina: 8,7 g
Bílkoviny: 20,2 g
Sůl: 0,012 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: