Kakao 10 %
Kakaový prášek z nepražených ekvádorských kakaových bobů v RAW kvalitě s 10 % kakaového másla.
Ekvádorské kakao je označováno za jedno z nejkvalitnějších, má výjimečnou chuť i aroma Je vyrobeno z NEPRAŽENÝCH ekvádorských kakaových bobů (odrůda Arriba Nacional) v RAW kvalitě. Obsahuje 10 % kakaového másla. Nepražené kakao lze použít na pečení nebo do mléka k přípravě nápoje.
Nejedná se o holandské kakao, které je alkalizované (při této metodě se snižuje obsah zdraví prospěšných flavonoidů, které mají antioxidační účinek).
Kategorie: | Kakao, karob |
---|---|
Země původu: | Ekvádor |
DMT: | 20/10/2022 |
Do jedné zavařovačky (0.7l) se cca vejde: | 0,27 kg |
Šarže: | 1007838306136 |
Vyrobte si kakaový nápoj:
1/3 kakaa a 2/3 panely
Použití kakaa pro výrobu kosmetiky
Pro výrobu tvářenky v malé misce smíchejte mleté kakao nebo karob (hnědá), skořici (oranžová) a namletou sušenou červenou řepu (růžová) v poměru, kterým dosáhnete požadovaného odstínu. Můžete také použít každou ingredienci zvlášť. Následně nanesete prášek kosmetickým štětečkem hned poté, co si natřete obličej hydratačním krémem. Ten pomůže tvářence udržet se na pokožce.
Pro výrobu zvýrazňovače očí smíchejte kohl a kakaový prášek v příslušném poměru pro požadovaný odstín. Namočte malý plochý štěteček do vody nebo domácího spreje na vlasy, pokud chcete, aby zvýrazňovač lépe držel, a pak do prášku v dózičce.
Pro výrobu očních stínů naneste prášek požadované barvy prsty nebo malým štětečkem na oční víčka, která jste předtím natřely hydratačním krémem. Ten pomůže stínům udržet se na pokožce.
Barvy:
- Pastelová zelená: zelený jíl
- Khaki zelená: prášek ze sušené šalvěje
- Zlatá: mletá kurkuma
- Hnědá: kakao
- Černá: kohl
Pro efekt přírodního kakaového opálení použijte hydratační krém na ty části těla, kterým chcete dodat barvu. Velkým štětcem na make-up naneste jemně mleté kakao na pokožku (tato metoda je vhodná například pro oblast dekoltu). Nebo si smíchejte v dlani jemně mleté kakao s trochou oleje a natřete na pokožku (ideální na nohy).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.