Kvásková kuchařka bez lepku a bez cukru kniha

Vyzkoušejte další úžasné, dosud neznámé chutě a možnosti pečení a vaření z bezlepkových kvásků. Všechny recepty jsou z přirozeně bezlepkových mouk a vloček. Není nutný ani škrob, ani psylium. V knize jsou použita zdravější bezlepková sladidla a recepty fungují i se surovinami bez laktózy.  

Máme! (1 ks)
Značka: Jana Berková
360 Kč / ks
Kategorie: Jídlo
SnímkaC
Český produkt

Co kniha obsahuje?

  • Podrobný úvod o bezlepkovém kvásku
  • Postupy přípravy kváskového pečiva pařením a pečením
  • Informace o pomůckách a surovinách na bezlepkové pečivo
  • Přes 70 receptů na pečení, vaření i smažení s tipy na různé obměny.
  • Všechny recepty na profi fotografiích s přehledným textem

Na jaké recepty se můžete těšit?

Na známé pokrmy připravené zdravěji, za použití bezlepkových kvásků. Různé druhy polévek, omáček, knedlíků slaných i sladkých, úžasných pomazánek a jejich servírování. Několik zajímavých receptů na luštěninové mouky. Neznámý a nečekaný pokrm z kvásku je kvásková majonéza a škvarková pomazánka bez škvarků.

Ze slaného pečiva – chleba z chleba, jogurtový a podmáslový chleba v zimní a letní variantě, makový chleba, bramborový, cibulový, focaccia, chleba s obilovinami, řepánky, trvanlivé slané mlsání z celeru.

Rýžovým sirupem slazené (ale klidně i jiným sladidlem) chlebíčky z banánů, pohanky, hrachu, máku a kokosu, perníky a perníčky, štoly, koláče jablečné a tvarohové, čirokový koláč, müsli tyčinky, ovesné sušenky a hrudky, vynikající trvanlivé sušenky z mrkve.

Bezlepkových mouk je ještě více druhů, než lepkových. I když lepek můžete, obohatíte si těmito recepty svůj jídelníček o lehčeji stravitelné dobroty.

 

Série kváskových kuchařek od Jany Berkové opravdu stojí za to! Máme je osobně vyzkoušené. Recepty nejen skvěle chutnají, ale skutečně fungují podle receptu, což ve světe kvásku není úplně běžné. :-)

 

Autorka Jana Berková o sobě říká:

Život s Kváskem mě MOC baví a naplňuje.

Jako profesionální kvásková kuchařka a autorka kváskových kuchařek šířím věhlas kvásku do světa. Nejraději bych „nakazila“ svou vášní úplně všechny, aby pekli a vařili z kvásku. Daří se mi to v knihách a na kurzech, kde předávám své dovednosti a zkušenosti.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: