SOYKA Bio tofu

Kromě výtečné jemné chuti je předností tofu SOYKA i lokální původ základních surovin a vratný obal, který s dodavatelem točíme. 
Složka "nigari" ve složení značí přírodní prostředek tradičně využívaný ke srážení sójového mléka při výrobě tofu. Jde o odpařeninu mořské vody a sestává z minerálů zasoupených v různém poměru (chlorid hořečnatý, chlorid sodný, chlorid draselný, síran vápenatý...). 
 
Složení tofu natural: voda, sója*, nigari. Složka označená * pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Složení tofu uzené: voda, sója*, nigari. Složka označená * pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
 
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje sójové boby a neobsahuje stopy jiných alergenů.
 
 
Varianta
Dorazí 2. a 4. středu v měsíci Máme skladem (0,704 kg) Zvolte variantu
262 Kč / kg 235 Kč / kg od 235 Kč / kg
Kategorie: Rostlinná mléka, jogurty atd.
Země původu: ČR
Doporučené datum spotřeby TOFU NATURAL:: 6/6/2020
TOFU
BIO Český produkt

 VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 295 kJ/71 kcal
Tuky 3,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy 2,4 g
z toho cukry 0,9 g
Bílkoviny 5,9 g
Sůl 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: