Kokosový cukr BIO
Přírodní kokosový cukr se vyrábí šetrným vysoušením ručně sbíraného čerstvého nektaru z nerozvitých kokosových květenství.
Má příjemnou lehce karamelovou chuť a jemnou konzistenci, díky které se hodí nejen do nápojů či k pečení, ale i do nepečených desertů, náplní, kaší či palačinek.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 1642 kJ/387 kcal |
|---|---|
| Tuky | 0,5 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,1 g |
| Sacharidy | 94 g |
| z toho cukry | 89 g |
| Bílkoviny | 1,2 g |
| Sůl | 0,1 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cukr, sůl, panela |
|---|---|
| Země původu: | Indonésie |
| DMT: | 29. 2. 2028 |
| Šarže: | 0824CS01 |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
V Covitaru chtějí přinášet na český trh kvalitní, přírodní sušené plody, které byly vypěstovány férově k přírodě i k zemědělcům. A to nám dělá radost! :)
A co zero waste?
Produkty od Covitaru jsou speciální v tom, že nejsou lokální. Jde hlavně o oříšky, sušené ovoce, nebo třeba superpotraviny. Tím pádem je potřeba je k nám nějak dostat - co nejde dělat úplně bez obalu. Skvělé ale je, že v Covitaru dbají na ekologický původ potravin a také na přepravní vzdálenost - jinými slovy, to, co je možné najít v Africe, nebo Turecku, není potřeba vozit z Číny. My pak koupíme základní balení dobrot, díky čemu nedochází k dalšímu přebalování, a také není potřeba další přepravný obal navíc - prostě, jak fíky opustí Turecko, tak je rozbalíme u nás na pultu. A to, co z obalu zůstane, putuje do naši re-Dílny a je přetvořeno v nové, krásné věci. :)
Oficiální info: Covitar, s.r.o., Rybná 716/24, 11000 Praha. IČ: 03507505.
