Kukuřičné lupínky natural BIO
Tyto kukuřičné lupínky jsou zajímavé tím, že jsou vyrobeny pouze z kukuřice. Obsahují kukuřičnou vlákninu a jsou výborné při snižování spotřeby soli a tuků.
Použití: Jako běžné kukuřičné lupínky: s mlékem, jogurtem či sojovým nápojem. Mají nevýraznou chuť lehce po kukuřici a obvykle vyžadují dochucení dle vlastní volby - rozinkami, přírodním třtinovým cukrem, medem, javorovým sirupem... Půlka zralého banánu dokáže dostatečně osladit misku kukuřičných lupínků!
TIP: Rozdrcením získáme bezlepkovou „strouhanku” na obalování řízků a zahušťování karbanátků atd. v bezlepkové kuchyni.
Zdravé zapečené tortillky: Na talíř vhodný k zapékání rozprostřeme lupínky, promísíme s trochou extra panenského olivového oleje, posolíme a posypeme nastrouhaným sýrem. Ohříváme v troubě dokud se sýr nerozpustí. Podáváme s pálivou omáčkou Arrabbiata. Vynikající náhrada přesolených mastných tortill!
Složení: bio kukuřice, bez genetické modifikace
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, arašídů, sóji, mléka a skořápkových plodů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1542 kJ/364 kcal |
---|---|
Tuky | 0,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 79,4 g |
z toho cukry | 0,8 g |
Vláknina | 4,8 g |
Bílkoviny | 7,0 g |
Sůl | 0,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
DMT: | 31. 12. 2024 |
Šarže: | L231278 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.