Kurz pečení valašských frgálů

Chceš se naučit péct frgály tak, že se po nich doma zapráší ještě dřív, než stihnou vychladnout? Přijď na kurz, kde ti ukážeme, jak na to!

 

Kdy, kde a s kým?

📅 Sobota 24. května 2025
🕕 9:00–12:00
📍 Bezobaláč, Zlín

Kurzem tě provede pekařka z Dubovského mlýna, která frgály peče poctivě a s láskou podle staré rodinné receptury z Velkých Karlovic. A rozhodla se, že se s tebou o to všechno podělí.

 

Co si z kurzu odneseš (kromě plného břicha a radosti)?

🧾 Recept na 8 frgálů – osvědčený, přehledný a použitelný doma kdykoli

🧠 Hromadu tipů a triků – jak na těsto, náplně i pečení bez nervů

🍐 Variace náplní – naučíme tě klasiku (mák, tvaroh, hrušky, povidla) i moderní kombinace

🧑‍🍳 Expertní rady – jak frgály skladovat, převážet a servírovat, aby dělaly parádu

🎥 Přístup k video návodu – kdyby ti to doma vypadlo z hlavy, můžeš si to kdykoli pustit

🎁 A svůj vlastnoručně upečený frgál si odneseš domů!

 

Kurz je pro každého – i pro toho, kdo si zatím troufl maximálně na bábovku. Všechno si projdeme společně, hezky v klidu a s úsměvem.

Cena kurzu:

990 Kč (včetně upečeného frgálů, receptu i přístupu k videonávodu)

Jak se přihlásit?

Stačí napsat na e-mail prodejna@bezobalac.cz – tam se taky můžeš zeptat na cokoli dalšího.

Počet míst je omezený, takže neváhej!