Pampelišková káva z praženého kořene

Víte, co je nejlepší? Že teď můžete mít kávu, aniž byste vzali do ruky jediné zrnko a aniž byste do sebe vpravili molekulu kofeinu.

Připravíte ji totiž z pampelišky. Pražený kořen známé léčivky je libě nahořklý, lehce sladký a oříškový, navíc prospívá řadě tělesných pochodů.

A co je naprostá bomba – nápoj z něj uděláte klidně v kávovaru nebo na filtru. Kdo má raději klasiku, zalije lžičku pampeliškového kafe horkou vodou. 

Dostupnost Máme! (1 kg)
2 300 Kč / kg
Pampelišková káva z praženého kořene
pampeliskova kava z prazeneho korene 1699
Novinka Vegan Bezlepek

Jak jej připravit?

  1. Pampeliškovou kávu zalijte vodou o teplotě 90-95 °C v poměru 1 čajová lžička na 100 ml vody.
  2. Luhujte 3-5 minut v přikrytém šálku, poté přeceďte.
  3. Pampeliškovou kávu můžete taktéž připravit v pákovém kávovaru, french presu nebo chemexu.

 

Jaké má složení?

100 % Pampeliška kořen.

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva a nekáva
Země původu: EU
DMT: 26. 11. 2026

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola