Rýže kulatozrnná natural BIO

Tato rýže vyniká čistotou a neporušeností zrn, po uvaření je krásně nadýchaná a voňavá. Při vaření uvolňuje kulatozrnná rýže svůj škrob, a díky tomu je měkká a lehce lepkavá. Nejlépe se hodí pro přípravu rizota, mléčné rýže a paelly, můžeme ji však použít i jako přílohu, základ nákypů a rýžových náplní. Výborná je smažená rýže, kdy necháme vařenou rýži odležet přes noc.

Příprava: Dva hrnky rýže propereme ve studené vodě a přidáme necelé dva hrnky studené vody a sůl a zvolna vaříme do měkka (cca 40 minut).

81 Kč / kg
Kategorie: Těstoviny a rýže
Země původu: Itálie
Trvanlivost: 19/2/2023
Do jedné zavařovačky (0.7l) se cca vejde: 0,6 kg
Šarže: 7501
Photo 09 03 2017, 14 39 31
BIO

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 1529 kJ/361 kcal
Tuky 1,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy 77 g
z toho cukry 1,2 g
Vláknina 1,9 g
Bílkoviny 7,5 g
Sůl 0,02 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: