Špagety pšeničné bílé BIO
Bezvaječné špagety pro vás vyrábí v Itálii opravdoví mistři. Používají tu nejlepší mouku z italské tvrdé pšenice, v biokvalitě. Tentokrát klasika - bílé :-)
Jaké jsou?
Bezvaječné těstoviny jsou italská klasika. Špagety si vás získají svojí plnou chutí, pevnou strukturou a příjemně zvrásněným povrchem, na kterém perfektně ulpívají omáčky a další ingredience.
Jak si těstoviny donesete domů, skladujte je při maximální teplotě 25°C a maximální vlhkosti 75%.
Jak se vyrábí?
Těstoviny vyrábí opravdoví mistři přímo v Itálii. Používají nejlepší mouku z italské tvrdé pšenice a to samozřejmě z ekologického zemědělství. K mouce se už přidává jen pitná voda.
Na co jsou dobré?
Těstoviny jsou nejlepší s Vaší oblíbenou omáčkou. Můžete je také zapéct, například se zeleninou a nebo si je dopřát s čerstvými rajčaty, plátky parmazánu a čerstvé bazalky.
Těstoviny je třeba vařit 8 - 10 minut.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny a rýže |
---|---|
Země původu: | Itálie |
DMT: | 14. 1. 2027 |
Šarže: | U024177 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město