Španělské okurčičky Cornichon
Malinké křupavé nakládané okurčičky v kyselém nálevu. Jde o stejný druh okurek jako naše tradiční české, ale plody se sklízejí dříve, než stačí dorůst.
Tradiční příloha k některým lahůdkářským výrobkům, například k selské paštice, protože příjemně kontrastují s tučností vepřového masa.
Jsou i součástí původního receptu na tatarskou omáčku.
Jaké mají složení?
Okurčičky, voda, ocet, sůl.
Skladujte na suchém a chladném místě a chraňte před přímým slunečním světlem.
Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě +1°C až +5°C.
Spotřebujte do 14 dnů od otevření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dochucovadla, omáčky, zavařeniny |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Čistá hmotnost bez obalu: | 145 g |
Celková hmotnost: | 490 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
BARCELO MANUFACTURE s.r.o., Kladenská 4, 252 68 Středokluky