Rýžové těstoviny trubky
Rýžové těstoviny se těší stále větší oblibě. Díky lehké stravitelnosti a nepřítomnosti gliadinu jsou doporučeny jako strava pro nemocné s celiakií a alergií na lepek. Používat se dají stejně jako těstoviny pšeničné, jako příloha, na zapečení nebo do salátů.
Příprava: vaříme 9 minut, poté scedíme a podáváme.
Složení:
rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl
Nutriční hodnoty:
| Energetická hodnota | 1432kJ/347kcal |
| Tuky | 0,61g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,30g |
| Sacharidy | 80,00g |
| z toho cukry | 1,02g |
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 4,81g |
| Sůl | 0,55g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Těstoviny a rýže |
|---|---|
| Země původu: | Vietnam |
| DMT: | 31. 1. 2026 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava
