Rýžové těstoviny trubky
Rýžové těstoviny se těší stále větší oblibě. Díky lehké stravitelnosti a nepřítomnosti gliadinu jsou doporučeny jako strava pro nemocné s celiakií a alergií na lepek. Používat se dají stejně jako těstoviny pšeničné, jako příloha, na zapečení nebo do salátů.
Příprava: vaříme 9 minut, poté scedíme a podáváme.
Složení:
rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl
Nutriční hodnoty:
| Energetická hodnota | 1432kJ/347kcal | 
| Tuky | 0,61g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,30g | 
| Sacharidy | 80,00g | 
| z toho cukry | 1,02g | 
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 4,81g | 
| Sůl | 0,55g | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Těstoviny a rýže | 
|---|---|
| Země původu: | Vietnam | 
| DMT: | 31. 1. 2026 | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava

 
