Řeřicha BIO
Se svou štiplavo-pikantní chutí se skvěle hodí na chléb s pomazánkou i do salátu.
Může se pyšnit velkou zásobou vitamínů skupiny B, vit. C, vit. E a minerálních prvků jako je vápník, železo, jód, fosfor, zinek a další.
Dopřejte si porci vitamínů v podobě klíčků z řeřichy při každém jídle.
Jak klíčit?
Před použitím nechte semínka 15 min. v roztoku vody s octem, sceďte a jemně osušte. Poté ještě předmáčejte ve vodě 1 hod.
Při klíčení každý den promyjte čistou vodou.
Po 5-6 dnech si můžete užit porci vitamínů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Superpotraviny |
---|---|
Země původu: | Itálie |
DMT: | 31. 3. 2026 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář